Kiełbasa zawiera 97% mięsa łososia o jakości human grade. Ma zwartą konsystencję, aby ułatwić jej krojenie na małe kawałki.
Mięso z łososia jest bogate w witaminy przede wszystkim z grupy B, ale także w witaminę A i E. Jest źródłem nienasyconych kwasów tłuszczowych, fosforu, potasu czy żelaza.
Tapioka to kasza, która powstaje po zmieleniu bulw tropikalnego manioku. Wspomaga funkcjonowanie układu pokarmowego, jest lekkostrawna i ma neutralny smak, bogata w witaminy, w tym B6 oraz minerały (magnez, fosfor, potas, sód, cynk, żelazo). Jest także źródłem skrobi opornej stanowiącej pożywienie dla dobroczynnych bakterii układu pokarmowego.
- monobiałkowa
- bez sztucznych witamin, barwników, konserwantów, wzmacniaczy smaku, wypełniaczy, spoiw czy mączek zwierzęcych.
- nie zawiera: zbóż, glutenu, laktozy, cukru
- mięso pochodzi ze zrównoważonych hodowli, bez antybiotyków i stosowania pasz przemysłowych
Skład: 97% mięso mięśniowe łososia i 3% tapioka
Składniki analityczne: wilgotność 61,80%, białko surowe 13,90%, tłuszcz surowy 15,5%, popiół surowy 0,9%, włókno surowe 3,7%
Uwaga! Produkt może występować w różnych szatach graficznych.
- Smak
- Łosoś
- Rodzaje przysmaków
- Inne